Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
 

Propria ta gradina se poate transforma in propria ta sanatate dar si aducatoare de profit.

 
 

Sanatate

Cateva remedii naturale pentru durerile de dintiPatrunjel - se zdrobesc bine frunzele de patrunjel proaspete sau radacina pana se obtine o pasta; se framanta cu putina sare; se formeaza un cocolos si se introduce in caria dentara sau se folosesc comprese pentru urechea partii dureroase.

Patrunjelul este o solutie pentru reducerea consumului de sare. Daca il adaugi in salate sau preparate culinare te ajuta sa elimini retentiile de apa, dar si ureea si acidul uric. In plus, frunzele sale contribuie la cresterea imunitatii si la prelungirea tineretii. Contine provitamina A (betacaroten), precum si vitaminele C, K, precum si fier si calciu. Daca ai probleme cu hipertensiunea arteriala, consuma patrunjel fiindca are efect hipotensiv.

Această plantă este indicată în majoritatea disfuncţiilor menstruale cum ar fi: sîngerările abundente sau menstruaţia neregulată. De asemenea pătrunjelul mai este indicat ca remediu naturist şi în afecţiunile respiratorii, cum ar fi astmul. Este eficient în combaterea tensiunii arteriale, funcţionează ca analgezic în cazul contuziilor, ameliorează durerile de stomac şi poate vindeca vînătăile pielii şi inflamarea sînilor (mastita). Ceaiul de pătrunjel s-a dovedit benefic în cazul pietrelor la fiere şi al celor la rinichi. Tinctura din această plantă poate vindeca nevralgiile şi iritaţiile pielii. Frunzele de pătrunjel aplicate local înlătură durerile şi umflăturile provocate de înţepăturile de insecte. Ceaiul de pătrunjel se prepară din 2 linguriţe de frunze şi 1/4 litri de apă. Pentru dureri de stomac şi infecţii digestive se recomandă înghiţirea a 1-3 linguriţe de părtunjel mărunţit pe stomacul gol.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one